De onbekende fotograaf


geen fotoOp een regenachtige dag pak ik graag een boek over fotografie uit de boekenkast om daar wat in te bladeren. Deze keer had ik zin om eens in een oud jaarboek te kijken. In dit geval het Nederlandsch jaarboek voor fotokunst uit 1941.

In dit boek staat goed en verantwoord werk van Nederlandsche amateurs en vaklieden, zoals de heer G.J.Speekhout dit in de inleiding vermeld.

Een aantal fotografen die er in staan zijn wel bekend bij de meeste mensen, zoals Martien Coppens en Bernard F. Eilers. Maar de meeste fotografen zijn voor mij volledig onbekend.


<naar het volledige artikel>Gedachten over het overbrengen van uw commentaren als u een foto beoordeeld.


Het eerste dat u over een foto zegt zou een positieve opmerking moeten zijn. Dit kan best lastig zijn bij sommige foto's, geef dan een meer algemene relevante positieve opmerking.
Bijvoorbeeld: Ik kan me voorstellen dat het zien van deze foto erg leuke herinneringen aan uw vakantie op roept of het is zeker positief om op deze manier met fotografie te experimenteren.

<naar het volledige artikel>
Het ingevulde contactformulier wordt verstuurd naar mail@afvgoedlicht.nl

Onze club komt bijeen van september t/m mei op een dinsdagavond, eens in de veertien dagen, in een ruimte van het Arsenaal Coevorden. Aanvang 19.30 uur tot ca. 21.30 uur
Voorzitter
Bob Hiddingh
06 51297149

Secretaris
Arjen Wolters
0524-516035
afv.goedlicht@gmail.com

Penningmeester
Ger Vos
0524-514107
gbp.vos@gmail.com

Content beheer
Baroldus Hazelaar
b.hazelaar@corylus.nl